Database query error.

Panouri solare Fakro SKW 114X140

Adaugat pe 25, Jul 2013 | Accesari: 161 | Id anunt: #3517

569€

Country:   Romania
Region:   Anunturi Gratuite Bucuresti

Panouri solare Fakro SKW 114X140
Panourile solare fakro pot fi combinate cu ferestrele de mansarda in orice configuratie. Legatura cu invelitoarea este asigurata de aceleasirame de etansare care sunt utilizate si pentru ferestrele de mansarda. Carcasa panoului solar este din aluminiu rezistent la coroziune.
Sticla securizata prismata cu continut scazut de fier, asigura o transparenta inalta dar si un grad de transmisie a radiatiei ce atinge 91%.Panourile solarel se fixeaza pe sipci printr-un sistem patentat de coltare ce ajuta la reglarea usoara in timpul montajului
Conectarea panourilor solare la sistemul de incalzire solara se face prin tuburi flexibile de 3/4”
Dimensiune/suprafata de absorbtie: 114x140cm / 1,36 m² 114x206cm / 2,08 m²

Panourile solare sunt disponibile si in varianta sistem solar complet.
Unghiul de instalare posibil la panourile solare intre 15-90°
Unghiul de instalare recomandatla panourile solare intre 30-60°
Planificarea casa, consideram nu numai costurile de constructie, ci, de asemenea, costurile de exploatare. In timp ce proiectarea, ar trebui sa va asigurati ca design face dispozitie sa se aplice naturale surse de energie regenerabile. Unul dintre cel mai usor Si mai moduri populare de utilizare a energiei solare este de a instala colectoare solare.
Panourile solare facro sunto solutie inovatoare de solar colectoare integrate in acoperis care sa profite de soare de energie solara. Instalarea de colectoare solare este in panta acoperisului si nu cum se intampla adesea deasupra acoperisului care acopera sau alaturi de cladire.
Astfel de pozitionare asigura:
colectoare solare care merg bine cu proiectul cladirii mai buna eficienta a solare colectori. In plus, atunci cand pe acoperis ferestrele de mansarda sunt planificate pentru a fi instalate, apoi cu utilizarea de kit FAKRO clipeste-l face simplu pentru a le combina cu panourile solare. Panourile solare transforma energia solara in caldura. Aceasta energie o putem utiliza nu numai pentru incalzirea apei menajere ci si la incalzirea locuintelor. Panourile solare sunt o solutie eficienta pentru diminuarea costurilor cu energia termica dar si pentru protectia mediului. Panourile solare pot fi montate in combinatie cu ferestrele de mansarda FAKRO in diferite configuratii. Carcasa colectorului este realizata din aluminiu, sticla de protectie este securizata iar structura prizmata asigura absorbtia de energie de pana la 91%. Conectarea panoului la sistemul solar se realizeaza prin intermediul seturilor de conexiune de 3/4” amplasate in partea superioara a panoului solar


Pret vanzare  €
Avans  €
Trade in value  €
Suma imprumut  €
Taxa vanzare  %
Interest rate  %
Termen imprumut  luni sau  ani
Plata lunara  €
Informatii de contact
Nume si Prenume: Tigla metalica
Adresa: Bucuresti
Vezi pagina dealer
 
Free Page Rank Tool